Jövőre élőben hallgathatod a Trónok harca zenéjét!

A Castamere-i esők jövőre Budapesten is felcsendül.

Kevés olyan sorozat van, aminek zenéje önmagában hallgatva is kiváló élményt nyújt. Ez érthető, hiszen egy filmhez score-jának sokszorosát kell megkomponálni. Ramin Djawadi, akit korábban többek közt a Vasember első részének és a Tűzgyűrű zenéjét szerezte, a Trónok harcával emlékezetes muzsikát alkotott, és idén a Westworlddel duplázott.

A filmzenerajongók egyre több nagyszabású koncerten hallhatják élőben kedvenceiket: Hans Zimmer két éven belül már másodjára járt nálunk, október 18-án jön Ennio Morricone, november 5-én James Newton Howard, 2018. május 18-án pedig a Game of Thrones Live Music Experience érkezik Budapestre. 

Ramin Djawadi vezényletével, nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel 45 városban lesz látható a koncert Európában és Észak-Amerikában, többek között Londonban, Párizsban, Berlinben, Amszterdamban, Stockholmban, Prágában, New Yorkban, Torontoban, Los Angelesben, Chicagoban és Bostonban, no meg Budapesten.

A Budapest Arénában nyilvánvalóan felcsendül majd a sorozat egyik kulcsdala, a Rains of Castamere, és minden bizonnyal az egyik legjobb tétel, a 6. évad 10. részében felhangzó Light of the Seven.

A jegyértékesítés minden helyszínen szeptember 29-én, azaz most pénteken kezdődik 10 órakor. Az exkluzív HBO elővásárlási lehetőség már most is él, és egészen péntek reggel 9 óráig elérhető. A budapesti koncertre belépők a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalán keresztül vásárolhatók. Kizárólag ülőjegyek kaphatók a Trónok Harca 2018. május 18-i élő koncertjére a Budapest Arénába. A normál jegyek mellett 3 különböző VIP csomag szintén elérhető a rajongók számára.