Ketten estek ki az X-Faktorból, hármas párbaj lesz a VV8-ban

Az RTL-nél felpörgették egy kicsit a showműsorokat, hogy még karácsony előtt győztest hirdethessenek. Átaludtad a hétvégét? Elmeséljük miről maradtál le!

Múlt héten véget ért a Star Academy és a Sztárban sztár is a Tv2-n, így már csak az RTL Klub két húzóműsora, a Való Világ és az X-Faktor maradt meg könnyed esti szórakozásként a kertévék szerelmeseinek.

A Való Világ luxusvillájában még mindig hét játékos héderezik, ezért a készítők úgy döntöttek, még karácsony előtt felpörgetik egy kicsit az eseményeket. A mostani hétvégén nemcsak a Kiválasztást zavarta le a csatorna, hanem Kihívást, azaz a párbajellenfelet kijelölő procedúrát is. Nem is akármilyen csavarral! Micit utálják a legtöbben, ezért ő kapta a zöld kendőt, és rögtön meg is nevezte párbajellenfelének Zsoltit. Ő viszont pár nap múlva szintén megnevezhet egy ellenfelet, így a hétvégi Párbajra hárman mennek ki az RTL stúdiójába, és közülük csak egyvalki mehet vissza a villába a 36 millió forint megnyerése reményében. Micsoda izgalmak!

Tóth Gabi
Forrás: RTL Klub

Az X-Faktorban Tóth Gabi pártfogoltja, Jáger Kinga párbaj nélkül távozott a show-ból, a tévénézők ugyanis az ő profi háttértáncosokkal felturbózott, de valóban kicsit enervált produkcióját (Beyoncé: Crazy In Love Beyoncé) tartották a leggyengébbnek.

A sztárjelölt énekesnő mellett Ónodi János is kiesett az X-Faktorból: őt a zsűri küldte haza miután egy igencsak vérszegényen előadott Adéle-dallal próbálta legyőzni párbajban Fejes Szandrát. Gáspár Laci nem volt könnyű helyzetben, mivel mindkét versenyző az ő csapatába tartozott.