Kínos „tréfákkal” szántotta fel a főműsoridőt a Zsákbamacska

A legnagyobb poén az volt: “Józsi, dugd be!”

Két fekete macskával távozott a Zsákbamacska legutóbbi adásából az egyik legfurcsább páros: Hari Papi és a Csillagfejű Csavarhúzó. Bár elég jól álltak, mivel összesen 500 ezer forintja volt a játékosoknak. A Bankcsapda nevű játékban az automata is 250 ezret mutatott, ami nem csoda, hiszen bátran dugtak:

minden alkalommal, mikor Pápai Joci behelyezte a kártyát az automatába, felkiáltottak: “Józsi, dugd be!”.

És minden alkalommal nagyon jót szórakoztak ezen, mintha még mindig a Mókuska kiscsoportban lennénk, az oviban.

Végül nem csak a lóvét, de a függöny mögötti cuccokat se vitték el. Többek közt ott maradt egy

  • sörcsap (3. függöny) és egy
  • kerti grill (2. függöny),

pedig ezzel a szettel már igazán jót lehetett volna mulatni.

Miután elbúcsúztunk a Törpapára hajazó Hari Papitól és fején csillag alakú csúcsdíszt viselő, és egy bazi nagy csavart vonszoló Csillagfejű Csavarhúzótól, jött a következő játékos, Brigi, aki már ízlésesebben volt felöltözve: mintha A nagy Gatsby egyik bulijára érkezett volna. A két műsorvezető ezt ki is használta, és megkérték a hölgyet, hogy táncoljon kicsit, amit természetesen nagy taps fogadott, bár 2023-ban ez nem tudom, mennyire példamutató, hogy egy hatalmi helyzetben lévő férfi (Majka, a műsorvezető) táncra utasít egy lányt. 

Mindezek után Pápai Joci megint bedobott egy hatalmas poént: a függönyök mellé horvátul ki volt írva, hogy mi van mögötte, a derék műsorvezetőnek pedig a “parna postaja” szóról (ami gőzállomást jelent) a prosztata jutott eszébe. Ha-ha-ha!

És tessék felkészülni, a következő adásban "didi" is lesz:


(via TV2)