Különleges búcsúepizódot kap az NCIS legendás szereplője

A szeptemberben elhunyt David McCallumról, illetve a karakteréről az új évadban fognak megemlékezni.

Szeptember 25-én hunyt el David McCallum, aki két évtizeden át játszotta a kissé bogaras orvosi fővizsgálót, dr. Donald Mallardot az NCIS című sorozatban.

A legutóbbi évad utolsó két epizódjában még szerepelt a skót színész, távolról jelentkezve be.
Steven D Binder és David North showrunnerek elmondták, hogy a következő évadban hogyan fogják feldolgozni McCallum halálát.

Forrás: Getty Images

 

"Az NCIS-nél mindenki fontosnak érezte, hogy egy olyan epizódot készítsünk, amely egy ilyen legendás színész előtt tiszteleg, aki ráadásul egy kedves barátunk volt" - mondták a TVLine-nak adott nyilatkozatukban.

"Az epizódban a csapat megtudja, hogy Ducky elhunyt, és a gyász során felidézik a vele kapcsolatos emlékeiket. És hűen Ducky aprólékos és együttérző természetéhez, még halála után is sikerül megoldania egy utolsó bűntényt a csapattal."

A showrunnerek emellett azt is ígérik, hogy "lesz egy nagyon megható és különleges pillanat is, amit nem akarsz majd kihagyni".

McCallum volt az utolsó megmaradt eredeti szereplője a CBS hosszú ideje futó krimisorozatának, amelyhez 2003-ban csatlakozott. Szerepére készülve a színész megtanulta, hogyan kell valódi boncolásokat végezni, és részt vett az orvosszakértők kongresszusain. Olyannyira szakértője lett a témának, hogy a sorozat kreátora, Donald P. Bellisario technikai tanácsadóként is kikérte a véleményét.

Az NCIS a 21. évaddal 2024. február 12-én tér vissza a CBS műsorán, a McCallum előtt tisztelgő epizód február 19-én kerül adásba.

 

Via: Independent