Kylie Minogue és Jason Donovan újra együtt

Harminc év után visszatértek az ausztrál Szomszédokba.

37 év után megszűnik az ausztrál Szomszédok, vagyis a Neighbours, amely az évtizedek alatt számos popénekesnek (Kylie Minogue, Natalie Imbruglia, Holly Valance) és színésznek indította el a karrierjét: itt kezdte többek közt Russell Crowe, Isla Fisher, Margot Robbie, Luke és Chris Hemsworth, Guy Pearce és Heath Ledger is.

Az utóbbi időkben már a brit Channel 5 finanszírozta a szériát, mivel az angoloknál is nagyon népszerű volt a sorozat. Miután a Channel 5 idén februárban kiszállt, az ausztrál Network 10 nevű műsorszolgáltató próbálta megmenteni a legendás szériát, de nem jártak sikerrel. Az alkotók viszont úgy döntöttek, ha már búcsúzni kell, akkor megadják a módját, és a korábbi sztárok közül többeket is visszahívtak – köztük Kylie Minogue és Jason Donovan párosát, akik újra eljátsszák Charlene Mitchell és Scott Robinson szerepét.

A forgatáson készült közös fotójukat az énekesnő a „Now we’re back together” („újra együtt vagyunk”) kommentár kíséretében osztotta meg, ami egyben utalás is 1988-as duettjük, az Especially For You dalszövegére.

A képeket Donovan is megosztotta a saját közösségi oldalán, azzal a szöveggel, hogy

Annyira jó újra együtt lenni ezzel az igazi legendával.”

A visszajelzések alapján a rajongók is imádják a reuniont, volt, aki feltette Minogue-nak a kérdést, hogyan lehetséges, hogy „pont úgy nézel ki, mint akkoriban?"

Az örömbe persze keserűség is vegyült, amit egy néző így fogalmazott meg:

"Újra a gyerekkorom jóleső melegségét érzem ettől [a fotótól], de közben teljesen le vagy sújtva, ennek az ikonikus szappanoperának soha nem szabadna véget érnie. Olyan lesz ez, mint elveszíteni a legjobb barátodat, akit az elmúlt 37 évben minden nap láttál."

Via: BBC