Majka átigazol a TV2-től az RTL-hez

Majoros Péter 2002-ben az RTL képernyőjén tűnt fel először a Való Világban – most „hazatér”, és 2024-ben már műsort is kap.

Majka, azaz Majoros Péter az RTL-hez igazol át a TV2-től,ahol a nézők 2024 második felében láthatják majd a képernyőn a rapper-műsorvezetőt. Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese így osztotta meg a hírt a csatorna sajtóközleményében:

Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik. Többet egyelőre nem árulhatok el, de izgalmas műsorokban fog visszatérni az RTL képernyőjén, ami nem csak a nézőinknek, de Majkának is újdonságot jelent majd.

Mint ismeretes, Majka 2002-ben az RTL képernyőjén tűnt fel először a Való Világban, ahol a valóságshow második helyezettje lett, majd ezt követően a Való Világ műsorvezetőjeként, később pedig színészként és rapperként folytatta a karrierjét. Majka a reality után 2004-ben az RTL portfóliójába tartozó Cool TV műsorvezetője lett, de többször szerepelt például a Heti Hetesben is. Később a televíziós karrierjét más csatornáknál folytatta, a TV2-n ő vezette egyebek között a Zsákbamacskát, és közben az ország egyik legsikeresebb zenei előadója lett. A közösségi oldalán így osztotta meg az átigazolás hírét:

16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba.