Már júliusban visszatér a Keresztanyu

Egészen pontosan július 25-én. A negyedik évadban végre eldőlhet, ki lesz Makkosszállás polgármestere.

Idén tavasszal rendelte be az RTL Klub a nagy sikerű Keresztanyu 4. évadát, és már el is készült a folytatás, sőt július 25-én indul is a sorozat. A történet szerint a csempészmaffia vezetője, Róza mama (Molnár Piroska), azaz a Keresztanyu a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja át a bűnszervezet irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák Makkosszállás polgármesterének. A harmadik évad végén, a választás első fordulójában nem született eredmény, így Róza mama, Damil és Ludmilla teljes erőbedobással készülnek a második fordulóra, ahol a tét hatalmas, hiszen végre eldőlhet, ki lesz Makkosszállás polgármestere.



A 4. évadban Marozsán és Róza mama kapcsolata megbicsaklik, Pálinkás Gyurka körül egyre jobban bonyolódnak az események, Babosék a Békás tóban egy hullát találnak, a makkosszállásiak nagy esemény előtt állnak, amire még az érsek is ellátogat, Laura és Zozó az érzelmeikkel küzdenek, kiderül, hogy alakul Gina és Tivadar házassága, Huba pedig zavaros családi események sűrűjébe találja magát.

Az RTL Klub közleménye azt ígéri, hamarosan megtudjuk, „ki nevet a legvégén?”, vagyis nincs kizárva, hogy ez az évad lesz az utolsó.

A sorozat epizódjai a televíziós sugárzást követően ingyenes regisztrációval az RTL Most felületen érhetők el.