Matthew Perry nem engedte, hogy Chandler megcsalja Monicát

Elérte, hogy megváltoztassák a jelenetet.

Az október végén elhunyt sztárról egyre többen emlékeznek meg, a barátok és kollégák sorra osztják meg az anekdotákat. Múlt héten a Jóbarátokban vendégszereplő John Stamos idézte fel, hogy Perry miként tapsoltatta meg őt a közönséggel, amikor hűvösen fogadták, most pedig egy korábbi epizódszereplő osztott meg egy történetet róla.

Lisa Cash 1999-ben tűnt fel a Jóbarátok 5. évadában, mint légiutas-kísérő, aki találkozik Rossszal és Rachellel a Las Vegasban 1. rész című epizódban. A TMZ-nek adott interjújában azonban Cash elárulta, hogy eredetileg egy szállodai alkalmazottat alakított volna, akivel Chandler megcsalja Monicát, miután összevesztek azon, hogy Monica a volt szerelmével, Richarddal (Tom Selleck) ebédel.

"A forgatókönyv szerint Chandler felmegy a hotelszobába, szobaszervizt rendel, én pedig felhozom neki. Beszélgetünk, nevetünk, egymásra hangolódunk, és Chandler végül az én karakteremmel csalja meg Monicát."

Már túl voltak a próbákon, amikor Cash megtudta, hogy egy nappal a forgatás előtt Perry elment az írókhoz, és azt mondta, hogy a közönség soha nem bocsátaná meg Chandlernek, hogy megcsalta Monicát.

Valószínűleg igaza volt! Ez megváltoztatta volna a sorozat menetét és a karakterét"

- nyilatkozta Cash, akinek az eredeti szerepét kivágták az epizódból, de mégis szerepelhetett a sorozatban mint légiutas-kísérő egy közös jelenetben David Schwimmerrel és Jennifer Anistonnal. A TMZ-nek elmondta, hogy nagyon élvezte a Perryvel közös munkát a kivágott jelenet próbái alatt, mert a sztár „annyira szimpatikus és barátságos volt, és sikerült elérnie, hogy megnyugodjak.”

via: Variety