Matthew Perry segített Tom Sellecknek poénkodni a Jóbarátokban

A Magnum sztárja szerint Perry volt a legtehetségesebb a csapatban.

Bár Tom Selleck leghíresebb tévés szerepe a Magnum, a Jóbarátokban is visszatérő szereplő volt: ő alakította Richard Burke-ot, a szemészorvost, Monica (Courteney Cox) idősebb pasiját. Az egyik epizódban Chandler (Matthew Perry) és Joey (Matt LeBlanc) példáján keresztül próbál fiatalabbnak tűnni.

„Volt ez a szerepcserés dolog, amikor [Richard] megpróbált olyan lenni, mint ők, és ők olyanok, mint én” - mondta Selleck nemrég egy interjúban.

A színész nehezen tudta leutánozni, ahogy Perry a védjegyévé vált, szarkasztikus módon dobálja a poénokat.

„Matthew-nak volt ez a sajátos beszédmintája, amivel nem voltam tisztában” – mondta Selleck, aki magától Perrytől kért tanácsot:

„Azt mondta nekem: »Ez egy vicc, Tom, így meg így mondd el.« De az egész felvétel alatt többször is odamentem hozzá, és megkértem, hogy mondja már el még egyszer! Ő pedig elmondta, hiszen ez volt a védjegye.”

Selleck amúgy ismerte Matthew Perry apját, John Bennett Perryt, aki szintén színész.

„Minden nap találkoztam Matthew-val, és megkérdeztem tőle: »Hogy van az édesapád?«. Mindig mosolygott, és beszélgettünk. Az apját akkor ismertem meg, amikor még fiatal, kezdő színész voltam. Majdnem minden reklámban vagy pilotban, amiben szerepeltem, ott volt John. Nagyon jó barátok lettünk.”

- mesélte Selleck, aki a tavaly októberben elhunyt Matthew-ról is beszélt:

„Igazi tehetség volt. Már nincs köztünk, ezért könnyű ezt mondani, de tényleg így volt. Szerintem ő volt a legtehetségesebb a csapatból.”

 

(via Variety)