Megint megjósolt valamit A Simpson család

Ehhez a találathoz mondjuk nem kellett Nostradamusnak lenni.

Július 11-én vasárnap Richard Branson angol üzletember saját, kereskedelmi űrkutatással foglalkozó cége, a Virgin Galactic repülőjének fedélzetén belekóstolt az űrutazásba. A hat személy szállítására alkalmas VSS Unityt korábban összesen huszonkét alkalommal tesztelték, de civil utas most először léphetett a fedélzetére.

Nem kellett sok idő hozzá, hogy a Twitteren valakinek eszébe jusson, hogy ezt az eseményt A Simpson család 2014-es „A művészet háborúja” című epizódja előre megjósolta. Ebben a Klaus Ziegler nevű hamisító közli Lisával, hogy a művészeti hamisítványai világszerte nagyon sok embernek okoznak örömet, mire látunk is egy montázst különféle emberekről, köztük a zéró gravitációban lebegő Richard Bransonról, ahogy egy festményben gyönyörködik.

A milliárdos üzletember korábban is szerepelt a legendás sorozatban, az egyik 2015-ös epizódban Mr. Burns szomszédját alakította, és saját magát szinkronizálta.

A Simpson család jóslásairól már korábban is írtunk, sikerült például a Disney-Fox fúziót is előre kitalálniuk. Ez a mostani találat azért nem akkora bravúr: nem igazán kell Nostradamusnak lenni ahhoz, hogy megtippeljük, hogy egy kereskedelmi űrkutatással foglalkozó milliárdos maga is eljut majd egyszer az űrbe.