Nekünk volt kínos a legutóbbi Szerencsekerék – amiben amúgy végül megnyerték az autót

A hétfői adásban a betűforgató Sydney van den Bosch exe, Baronits Gábor volt a „sztárvendég”, de csak a prosztó humorban remekelt, így nem ő jutott be a fináléba.

A TV2-n nagy sikerrel futó Szerencsekerék hétfőn adásba kerülő, 36. epizódjában ismét feszült volt kissé a hangulat. A játékosok között volt ugyanis a Jóban Rosszbanból és a Sztárban Sztár leszek!-ből ismert színész, Baronits Gábor – aki mellesleg a játék betűforgató szupermodelljének, Sydney van den Bosch-nak az exe. Hát persze, hogy a vicces kedvű házigazda, Kasza Tibi azonnal rárepült a témára, és valamiféle megjátszott(?) féltékenykedéssel(?) okozott néhány kellemetlen percet a kolléganőjének...

 

 

Valószínűleg a műsor készítői eredetileg viccesnek szánták ezt a nagy reuniont, de az adás inkább kínos volt, mintsem mókás. A prosztóság már viszonylag hamar, a 10. perc környékén ki lett maxolva, amikor Baronits Gábor a "szájápolás fontosságáról beszélve" elmesélte, hogy meg szokta tartani a régi barátnői fogkeféit, de aztán  eléggé másfelé kanyarodott a beszélgetés fonala:

– És akkor 40 dolog volt a szádban?
– Nem, nem az enyémben. Szerintem ez most már nem 12 karika amúgy lassan.
– A mai napig is megvannak ezek? Oczella Eszter mellett is őrizzük?
– Nem, a Sydney kidobta sajnos az összeset sajnos. (...) De utána én a Sydney-t.

De kéretlenül kiderültek olyan részletei a kapcsolatuknak, mint hogy bár a pénz fontos szerepet játszott mindkettejük életében, nem voltak akkoriban közös kasszán:

 

 

Baronits Gábor az adás egy pontján kerek perec kimondta, mi volt a gond Sydney van den Bosch-sal a kapcsolatuk ideje alatt: szerinte a „Szerencselány” nem figyelt eléggé rá a két és fél éves kapcsolatuk ideje alatt.

Ez a kínos régi purparlé akkor sejlett fel a múltból, amikor Baronits garantált tárgynyereményként elvihetett egy Nintendót, Sydney van den Bosch-nak azonban fogalma sem volt arról, hogy az exe játszott-e valaha efféle konzolokkal.

 

 

 

De a másik férfi játékosnak is kijutott a lejárt szavatosságú piszkálódásból és a prolihumorból. Kristófról ugyanis messziről látszott, hogy tele van piercingekkel, de saját bevallása szerint a ruha alatt még ennél is több van neki, szóval képzelhetjük, hány helyen beriaszt neki a repülőtéri fémdetektoros ellenőrzés.

Ráadásul „odalent” is akad neki testékszer – naná, hogy a dolog mellett Kasza Tibi sem tudott elmenni szó nélkül, és úgy hahotázott szegény játékos intim piercingjén, mintha megint az általános iskolában lenne és a haverjaival röhögcsélne a leghátsó padban!

 

 

Ám miközben a fiúk kínosan oltogatták egymást, a harmadik játékos, Reni, szép csöndben addig-addig pörgette a kereket, hogy bejutott a fináléba. Ráadásul olyan jól szerepelt a fődíjért vívott játékban,

hogy könnyeivel küszködve megnyerte az álomautót, amit annyira szeretett volna (plusz némi aprót: 630 ezer forintot).

 

(via tv2play.hu)