Nem szabadott volna ide jutnunk

Új előzetes érkezett az Aranyélet harmadik évadához. Attila kesereg benne, de azért az égő pénzköteg és a fegyverek most sem hiányoznak.

Új, karakterközpontú promóciós videó érkezett a népszerű sorozathoz: az előzetesben a Miklósi család megállíthatatlanul robog az elkerülhetetlen vég felé. A vészjósló képek alatt azt halljuk, ahogy Attila megvallja a bűneit, miközben azért fel is menti magát.

„A legkönnyebb kifogás mindig a család, hogy mindent értetek tettem”

– mondja, majd azt is beismeri: „nem szabadott volna ide jutnunk.”

„Az utolsó évad nagyon fontos hívószava az „örökség” lett, átvitt és szó szerinti értelemben is: hogy mit hozunk otthonról, és hogyan állunk mindehhez. Ezért szerettünk volna bepillantást engedni a karakterek leendő sorsába egy finoman elemelt, külön forgatott, kvázi kisfilmes előzetesben, amiben

a generációs ellenállás (gyerekek a szülőkkel szemben) mellett az is megjelenik, hogy a múltban elkövetett bűnöknek bizony elkerülhetetlen következményei lesznek, a család minden tagja számára”

– mondja a klip rendezője, Varsics Péter.


„Mindezt Attila karakterének nagyon pontos (a második évad végén is elhangzó) monológja kíséri végig, amely tartalmilag és érzelmileg is alátámasztja képsorokat” – teszi hozzá. Az Aranyélet harmadik, záró szezonja október 14-én érkezik az HBO GO-ra.


(via HBO)