Ők vitték haza Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban fődíját

Szabados Ági, Tapasztó Orsi és Mohai Tamás, vagyis az Ártatlanok osztozhatnak a játékok során összegyűjtött pénzösszegen.

Nádai Anikó leleplezése után Törőcsik Dani vált az elsőszámú gyanúsítottá a kastélyban, a gyilkos azonban nem hagyta annyiban a dolgot. Mindenkit megpróbált meggyőzni arról, hogy hiába derült ki egyik közeli bizalmasáról, ő bizony ártatlan, viszont valaki más számára már egy ideje gyanússá vált…



Az utolsó próbatételen csapatban kellett dolgoznia a játékosoknak. Egy feladatuk volt: egy-egy antik versenyautóban ülve zászlókat kellett gyűjteniük. Volt, aki nyugodt tempóban csapott le a célpontokra, Törőcsik Dani viszont a pályáról néha kicsúszva tempózott, hogy minél több pénzt gyűjthessen társaival.

 


Az autóversenyzés után a játékosok célba dobásban is kipróbálták magukat. Nagy volt a tét, hiszen plusz 2 millió forintot vagy éppen egy dupla szavazatot érő tőrt nyerhettek, ha jól teljesítettek. A céltáblákon ezúttal a saját arcképeik várták őket, és egyetlen dolguk volt, hogy belerepítsenek egy-egy baltát abba a fotóba, aki szerintük megérdemli a győzelmet.



Törőcsik Dani az utolsó kerekasztal szertartáson minden lehetséges szálat igyekezett megmozgatni, hogy bent maradhasson a játék végéig. Éppen ezért egy nagyon összetett elméletet vezetett le a többieknek arról, hogy szerinte, ki lehet az áruló. „Nekem gyilkosként sem jutna eszembe egy ekkora csavar” – válaszolta erre a meggyanúsított híresség.



Az utolsó kerekasztal szertartáson egy szavazat kivételével egyhangú döntés született. A játékos távozása után azonban nem nyugodhattak meg a bent maradt hírességek, hiszen nem derült ki, hogy gyilkost vagy ártatlan küldtek-e haza.



Mohai Tamás, Tapasztó Orsi és Szabados Ági az ösztöneikben bízva, mégis félve álltak Árpa Attila elé. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban utolsó döntése várt rájuk ugyanis: a mindent lezáró Tűz ceremónián kellett eldönteniük, hogy befejezik-e a játékot vagy kiszavaznak valakit.

 

 

(RTL Sajtóklub)