Piszkos lesz a Válótársak új évada!

Stohl Andrást több értelemben is megfeszítik, árnyalódnak a jellemek és, ha minden igaz, a zavaróan tüchtig lakberendezés is lakottabb lesz egyik kedvenc hazai gyártású sorozatunkban.

A tévé az új mozi, a sorozatok világa pedig egyre csak fejlődik és tökéletesedik, amit a hazai gyártású szériák is bizonyítanak. A holland eredeti alapján készült, tavaly bemutatkozott Válótársak beváltotta a hozzá fűzött reményeket mind az RTL Klub, mind a közönség részéről, az első évad hétről hétre 630 ezer néző felett teljesített. Így aztán logikus volt a folytatás, ami viszont új gyártóval és új producerrel, Kapitány Ivánnal készült, és persze új szereplőket is hoz.

A három együtt élő vadmalac – párdon, válófélben lévő, újonnan facér férfi -, Bálint (Stohl András), Dávid (Scherer Péter) és Joci (Lengyel Tamás) kalandjai folytatódnak, de változnak az erőviszonyok. A javíthatatlan nőcsábász Bálint életéből például piszkos titkok, egy régi szerető bosszúálló férje és rég látott öccse kerül elő, és persze apósa sem száll le róla, így a sok kamuzás után végre muszáj a sarkára állnia.

A szívbeteg Dávid elhatározza, hogy lefogy, ám tervét felesége, Tamara felkavaró vallomása hátráltatja, miközben Joci egy gyönyörű ügyvédnőhöz fordul jogi segítségért, mert nem akar hisztis exbarátnője, Szonja születendő ikreinek apja lenni. Ennél többet aligha lehet elárulni a Válótársak második évadából, legfeljebb még annyit, hogy a pasikhoz Nagy Ervin, a csajokhoz pedig  Gryllus Dorka csatlakozik új szereplőként – és őt furcsa lesz a rá nagyon sokban hasonlító Gubás Gabival együtt látni.

És még egy változást rebesgetnek: az eddigi csili-vili, néha szemet bántóan makulátlan lakások és házak állítólag életszerűbbek, a valóságosnak megfelelően lekoszlottak lesznek, mert nálunk, Kelet-Európában ez járja.

Válótársak, RTL Klub, november 17-től csütörtök esténként 21:30-tól.