Rekordösszeg gyűlt össze a Csengetett, Mylord?-közönségtalálkozóra

A gyűjtés eredménye minden várakozást felülmúlt, így már biztos, hogy lesz Budapesten közönségtalálkozó a népszerű brit sorozat sztárjaival.

A szeptember 22-re tervezett első magyarországi Csengetett, Mylord?-közönségtalálkozóról legutóbb még azt írtuk: csak akkor fog összejönni, ha elegendő pénz gyűlik össze a júniusban indult gyűjtésen, mivel a szervezők közösségi finanszírozással kívánják megvalósítani az eseményt.

Akkor, július 5-én a június 19-én indult kampány eredményeképp valamivel több, mint egymillió forint gyűlt össze adományokból. Azóta azonban az összeg minden várakozást felülmúlt, hiszen július 17-ig több mint 800 rajongó összesen 7 millió 188 ezer forinttal járult hozzá a rendezvény költségeihez, azaz négy hét alatt 7 milliónál is nagyobb összeget sikerült összeszedni.

Ennek köszönhetően a népszerű brit sorozat sztárjai közül Susie Brann (Miss Poppy), Catherine Rabett (Miss Cissy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James), Perry Benson (Henry) és Su Pollard (Ivy) is Magyarországra látogat szeptember 22-én.

És most már nagyon bánhatják, akik eddig nem adakoztak, mert a rendezvényen nem lesz jegyértékesítés, így csak azok vehetnek részt a találkozón, akik legalább ötezer forinttal támogatták a szervezést. A teljes egészében civil kezdeményezést három magánember: Polgár Zsuzsa, Hegedüs Kinga és Szijj András koordinálja, akik, bár már ismerik a rendezvény helyszínét, csak azokkal osztanak meg részleteket, akik hozzájárultak a gyűjtéshez.

„Hihetetlen látni, hogy mekkora ereje van ennek a közösségnek, és hogy ebben az országban tényleg mindenhol vannak rajongók.

A szükséges összeg duplája gyűlt össze, ráadásul nagyon sok egyéb segítséget is kaptunk”

– mondta el Szijj András. „A legtöbb utalás (az összeg 90 százaléka) a Positive Communications segítsége után érkezett, akik egy PR kampánnyal járultak hozzá a közönségtalálkozóhoz (a port.hu is a PR-cég útján értesült a fejleményekről – a szerk.), de városnéző túrával és reptéri transzferrel is beszálltak rajongók. Az pedig végtelenül megtisztelő a számunkra, hogy a HUMOR+ tévécsatorna is felajánlotta segítségét, ahol a sorozat összes része jelenleg is fut, így a rendezvény médiapartnereként rengeteg terhet levettek a vállunkról” – tette hozzá a szervező.


(via Positive Communications)