Seth MacFarlane Star Trek-paródiasorozatot készített

Star Trek és Family Guy-rajongók, figyelem! Seth MacFarlane bejelentette legújabb tévésorozatát, ami a Family Guy humorát vegyíti a Star Trekkel.

A The Orville című sorozatot ősszel kezdik el sugározni Amerikában a FOX csatornán, ma mutatták be a trailert - írta meg a Verge.

A sorozatban maga MacFarlane is szerepet vállalt, ami nem nagy meglepetés, mivel hatalmas Star Trek-rajongó hírében áll: A Star Trek – Enterprise sorozat két részében is játszott, valamint a Family Guy-nak is volt természetesen egy Star Trekes epizódja.


Most jött csak el MacFarlane ideje igazán, hiszen a legújabb sorozat egy színtiszta Star Trek-paródia lesz, és pont olyan – jó értelemben vett - baromságok lesznek benne, mint az alkotó többi művében. A The Orville egy 25. századi munkahelyi komédia lesz, Ed Mercer kapitány szerepében láthatjuk majd MacFarlane-t. A sorozat a USS Orville nevű, kissé elavult űrhajó fedélzetén játszódik, melynek feladata a felderítés, miközben a mindennapi munkahelyi problémák is előtérbe kerülnek.