Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna utódát keresheti a TV2

Nagy erőkkel zajlik egy műsorvezető-válogatás a csatornánál.

A Blikk értesülései szerint napok óta zajlik egy nagy szabású casting a TV2-ben, és a lap úgy tudja, hogy a csatorna frissíteni és fiatalítani szeretné a csapatát.

Egész konkrétan a Dancing with the Stars táncos vetélkedőt is érinthetik a változások, vagyis nincs kizárva, hogy Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna párosa megbomlik, esetleg teljesen le is cserélik őket.

A Blikk informátora szerint mivel az új évadban már új producerek készítik a műsort, nem lenne meglepő, ha az új vezetők más arcokkal képzelnék el a folytatást.

Mivel a zsűri friss, ráadásul jól is működtek, így azon a csapaton talán nem érdemes változtatni, de a műsorvezetők, például Stohl András cseréje elképzelhető. Nem azért, mert elégedetlenek vele, hanem mert nem akarják agyonhasználni”

– magyarázza a lap belső embere, utalva arra, hogy a színész már most is rengeteget dolgozik (a tévés elfoglaltságai mellett színházban lép fel, és filmeket, sorozatokat is forgat), ráadásul van egy néhány hónapos kislánya is.

A Blikk Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András menedzsmentjét is megkereste, előbbitől azt a választ kapták, hogy a műsorvezető a családjával külföldön nyaral, de egyébként sem tudnak változásról, míg Stohl menedzsere annyit közölt, hogy ügyfelének élő műsorvezetői szerződése van az év végéig, a műsorok kiosztásáról pedig a TV2 dönt.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója diplomatikus választ adott:

„A TV2 Magyarország vezető televíziója, folyamatosan keressük az új arcokat, amellett, hogy a legszínesebb és legértékesebb műsorvezető poollal rendelkezünk. A héten többnapos casting zajlott, elhívtuk a korábban már látókörünkbe került izgalmas személyiségeket, hogy többféle szerepkörben, szituációban is kipróbáljuk őket. Mivel az elmúlt időszakban több új formátumot is bejelentettünk, így ezekhez keresünk műsorvezetőket, zsűritagokat és közreműködőket. A forgatások rövidesen indulnak, ezért a végleges, tartalmi döntések előtt időszerű volt most megszervezni egy nagyobb castingot.”

Via: Blikk