Szerencsekerék: ezt már művészet volt nem kitalálni

Erdélyi Mónika, a Mónika show egykori műsorvezetője sosem fogja megbocsátani magának, hogy nem tudta, mi is volt Mekk Elek.

Erdélyi Mónika már 1 millió 610 ezer forintnál járt, amikor egy elég hosszú feladványt kapott, de Kasza Tibivel közös erővel rengeteg betűt eltaláltak belőle: csupán négy hiányzott, szóval tényleg elég volt ránézni a két hosszú szóra, hogy a definíció alapján (Mekk Elek) meglegyen a ’kétbalkezes ezermester’ feladvány.

Mindenki kedvenc Mónikája a feladvány ’ezermester’ részét ki is találta, de a ’kétbalkezes’-sel sehogy sem boldogult,

pedig a rendelkezésre álló 20 másodperc alatt majdnem végigpróbálta az első szóra az ábécé összes betűjét.


Kasza Tibi műsorvezető alig akarta elhinni, hogy a sztárversenyző nem talál ki egy ennyire könnyű rejtvényt – de Erdélyi Mónika még azután sem tudta jó darabig megmondani, hogy mégis milyen ezermester volt Mekk Elek. Mondjuk látszott rajta, hogy nagyon izgult: kiabált, stresszelt a 20 másodperc alatt, szóval talán ezért nem ment.

Ami pedig a vetélkedő jövőjét illeti: a Sorozatwiki szúrta ki, hogy az új adások mellett egy-egy héten mindig kerülnek ismétlések is a műsorrendbe. Május végétől a heti ötből még három volt új műsor, mostanában viszont már csak kettő. A TV2 ugyanis vélhetően rájött, hogy a Szerencsekerék így is simán veri az RTL vetélkedőjét, a Tippelj és vidd el!-t, és így el tudják nyújtani az évadot.


(via tv2play, Sorozatwiki)