Színes bőrű új taggal bővült a Pindúr pandurok csapata

Pukkancs volt Utónium professzor első teremtménye, de évekre eltűnt. Most viszont együtt menti meg a világot a testvéreivel.

Új szereplővel bővült a Cartoon Network egyik legemblematikusabb rajzfilmsorozata, a Powerpuff Girls, azaz a Pindúr pandúrok: Sziporka, Csuporka és Puszedli mellé megérkezett a negyedik bűnüldöző kislány, Pukkancs, aki színes bőrű, és türkizkék haja van!

Az eredetileg 1998-2005 között futó kultrajzfilm tavaly tavasszal, 11 év szünet után ismét új részeket kapott. Idén már a második évadát tapossa az új Pindúr pandúrok, amelynek legutóbbi, a tengerentúlon vasárnap debütált epizódjában mutatkozott be Pukkancs. Akit egyébként először mindenki Puszedli képzeletbeli barátjának hisz, de aztán kiderül, hogy nagyon is valódi: Utónium Professzor teremtette őt is, csakhogy évekkel ezelőtt titokzatos módon eltűnt, és csak most tért vissza.

Az új karakter a Pindúr pandúrok: Pukkancs című egy hetes különkiadásban lesz látható november 13-17. között A karakter magyar hangját Földes Eszter kölcsönzi.

A Cartoon Network az új szereplő érkezésének alkalmából egy mókás karakterdizájnoló programot is összedobott, amivel bárki megalkothatja pár kattintással Sziporka, Csuporka és Puszedli idősebb testvérét. Sőt, akár saját magáról is mintázhatja a Pindúr pandúrok negyedik tagját!

Ő itt például én vagyok! :)