Tóth Gabi mentoráltja, Opitz Barbi nyerte az X-Faktort

27 millió forintot kapott Opitz Barbi az RTL-től, miközben a Tv2-n gyerekekkel duetteztek a celebek. Átaludta a hétvégét? Megmutatjuk, mi történt a legnagyobb kereskedelmi adókon.

Véget ért az X-Faktor

A nézők szavazatai alapján a 2016-os X-Faktor győztese Opitz Barbi lett, aki nemcsak 27 millió forintot nyert, de egy aranykártyás belépőt is a hazai showbizniszbe. Persze az még igen nagy kérdés, hogy a fiatal, mindössze éves énekesnő hogyan tudja majd aprópénzre váltani ezt a győzelmet, mivel a zsűritagok többször is amiatt aggódtak, hogy sokszor nem bírja a nagy nyomást és a gyűrődést, sőt, néha kifejezetten hamisan énekel!

Forrás: RTL Klub

Rögös út vezetett tehát a győzelemig. A döntőben Barbara ugyan kiütötte Mata Ricsit és Gorbunov Dmitrijt is, a zsűritagok szerint azonban végig küszködött, kínkeservesre sikerültek a produkciói. ByeAlex szerint ilyen énekléssel Barbara az előválogatón sem jutott volna túl, Gáspár Laci pedig szinte önkívületi állapotban őrjöngött, hogy miért nem hozzák a döntősök a legjobb formájukat. Ekkor derült ki, hogy az énekesnő azért tűnt olyan harmatosnak, mert a döntő lázában égve lebetegedett.

Opitz Barbi győzelme előtt alatt és után Tóth Gabi vagy százszor elsírta magát. Saját bevallása szerint úgy örült a lány győzelmének, mintha ő maga nyerte volna meg az X-Faktort. Barbi mentora egyébként azt is megígérte, hogy ha a lány Budapesten marad, akkor segít neki beindítani a zenei karrierjét.

Bár az RTL húzóműsorának most volt a fináléja, a zenei tehetségkutatók rajongóinak persze nem kell búsulnia: 2017-ben is lesz X-Faktor!

Mindeközben a Tv2-n

A konkurens kereskedelmi adón már régen véget ért a nagy tűzijátékkal beharangozott, de végül csak egy halkat pukkanó zenei tehetségkutató, a Star Academy. A Sztárban sztár viszont él és virul: jelenleg épp a spin offja fut, amiben a hazai celebvilág gyerekekkel énekel duettet.

A mostani hétvége sztárjai egyértelműen Koós János aranytorkú lánya, Koós Réka és az egyre ügyesebb Szabó Bence lett, akik Disney-figurák bőrébe bújva énekelték el az Aladdin legnépszerűbb betétdalát, az Egy új élményt.