Újabb trailer jött ki Sigourney Weaverék Alien 5-pótlékjához

A Volume 1-et Neill Blomkamp rendezi, tele lesz gonosz űrszörnyekkel és vagány zsoldosokkal!

Pár napja robbant a hír, miszerint Neill Blomkamp az Alien 5 helyett végül egy furcsa, A bolygó neve: Halál-elemekkel megpakolt sci-fit forgatott, és már egy trailert is összeütött hozzá. Nem telt el egy hét sem, máris itt a második előzetes a Volume 1-hez: 

Azt továbbra sem nagyon tudni, mi is lesz ez az egész, az viszont biztos, hogy igencsak látványos. Még úgy is, hogy elsőre a Volume 1 nem tűnik többnek, mint a '80-as évekbeli sci-fik és B-kategóriás horrorfilmek keveréke, amiben feltűnik a Halo videojátékok sisakos főhőse, Master Chief is. Vagy legalábbis egy rá igencsak hasonlító zsoldos:

Forrás: Oats Studios

Elvileg ez a produkció egy Steamen elérhető, kísérleti kisfilmekből álló websorozata lesz, amiben feltűnik majd Sigourney Weaver és Dakota Fanning is. Utóbbiak egyébként pont olyasmi karakterek, mintha csak Ripley-t és Newt-ot látnánk, 25-30 évvel A bolygó neve: Halál eseményei után. Valószínűleg a keretsztori is olyasmi, mint amit az Alien 5-tel kapcsolatban pletykáltak: a kataklizma utáni, romos Földön csap össze az emberiség maradéka egy agresszív, idegen fajjal.

Forrás: Oats Studios

 

Blomkamp-rajongóknak további jó hír: a dél-afrikai rendező azt is tervezgeti, hogy elkészíti a District 9 folytatását, District 10 címmel. (via Geektyrant)