Vadon Jani keményen odapörkölt az egyik játékosnak, megvan az újabb kieső is

A vetélkedő házigazdája úgy vélte, Nyári Dia túl lágyszívű játékostársával, ezért inkább ő maga sorozta meg paintball puskával a sikoltozó Fecót. A nézők eközben újabb celebet szavaztak ki a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből. De vajon kit?

Nemrég indult el az RTL botrányoktól hangos napi reality show-ja, a Celeb vagyok, ments ki innen!, de lassan véget is ér – november 6-án ugyanis kiderül, hogy ki nyerte a dzsungeles vetélkedőt!

Miután a csokilopáson kapott Merci végül Nyári Diát vitte magával a veszélyzónába Curtis helyett, a színésznő teljesen kiborult. Elvégre ő úgy érezte, hogy barátnőre talált a Való Világot is megjárt fiatal rapper lányban, ám Merci most durván hátba szúrta őt:

 

A táborlakók este egy szobrot csempésztek egyik ágyból a másikba, azonban aki reggel a bálvány mellett ébredt, igencsak pórul járt, mert „törzsi átok sújtotta”! Vagyis: hamuszínű szoborként kellett pózolnia a tűz mellett. A megátkozott játékos A besúgó sorozat sztárja, Varga Ádám lett, aki saját bevallása szerint élete legszörnyűbb rémálmába csöppent, és egy ponton majdnem fel is adta a játékot.

Különösen akkor vált számára elviselhetetlen a szoborlét, amikor a „barátai”, a tréfamester Curtis vezetésével elkezdték céltáblának használni egy kislabdadobálós játékban, ahol

természetesen mindenki azon a testtájékán akarta eltalálni a színészt, amit az antik szobrok alkotói szemérmesen falevéllel takartak el anno!

Vagyis: a színészt tökön dobták!

 

A szobrocska által tehát Ádámra szállt az átok, keményen próbára téve a színész fizikumát és elméjét. A táborlakók azonban nem nézték tétlenül szenvedését, ami miatt el is tört a mécses A besúgó sztárjánál.

 

Dia és Feri „izgalmas” kincsvadászatba fogott! Ez lényegében abból állt, hogy a magasba fellógatott színésznőnek ki kellett találnia egy rajzolós Activity-játékban, mit firkál a gyepre a társa egy hatalmas izével (amivel alighanem a füves focipályák csíkjait szokták felfesteni). Bár a két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani nem tudtak megegyezni abban, vajon a kincsvadászat izgalmas vagy unalmas volt-e,

az biztos, hogy Vadon Jani testbeszéde mindent elárult...

A műsorvezető ugyanis elszunyókált a produkció alatt!

 

Fecó úgy üvöltött, mint a fába szorult féreg, de a felfegyverzett Vadon Jani egy percig sem kímélte!

A bátorságpróbán igazi ínyencségért zajlott a kitartó küzdelem, azonban a műsorvezető Vadon Jani úgy vélte, Dia túl lágyszívű játékostársával, amikor paintball puskával kellett megsoroznia a lufikkal teleaggatott játékostársát. Ezért aztán átvette a fegyvert és megsorozta a sikoltozó Fecót.

 

A tévénézők végül újabb játékost szavaztak ki a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből. Már csak hat játékos folytathatja a küzdelmet a dzsungelben, a bent maradt táborlakók pedig így ismét egy lépéssel közelebb kerültek a győzelemhez.

Aki pedig összecsomagolt, és elhagyta a tábort, nem más, mint:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na? Na?!? NA!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Görgess még egy kicsit! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyári Dia

Íme a távozását megmutató videó:

(via RTL.hu)