Valóvilág11 Beköltözés - „Szabó László”-arctetoválással és óriási sikongatásokkal indult el a ValóVilág

Mintha minden frissen beköltöző villalakó tök egyforma lenne: hangosak, meg akarják mutatni a világnak, milyen menők, miközben az égvilágon semmi izgalmas nincs bennük. Na jó, az egyik pasinak az arcára van tetoválva, hogy Szabó László!

Annak azért nyilván van üzenete, hogy az egykor oly népszerű ValóVilág a „főcsatorna” helyett az RTL KETTŐn fut – viszont annak is üzenete van, hogy egyáltalán még fut. A 11. évadát megélő reality show vasárnap este rajtolt a Beköltöző Show-val, ami nekünk, nézőknek egyenlőre csak amolyan pofavizit, nagyjából belőhetjük, 

ki mennyire szimpatikus, rátermett, vagy éppen fordítva,

kit castingoltak pont azért, mert van benne valami bicskanyitogató, mert hajlandó bármikor hülyét csinálni magából. Talán már most látszik, ki megy úgy neki a show-nak, hogy bízik saját adottságaiban és ki az, aki megpróbál majd lavírozni, mi pedig elgondolkodhatunk azon, tényleg kell-e ez nekünk.



Az esti Beköltöző Show-ban az első 8 villalakót ismerhettünk meg, és volt, aki már itt túlpörgött. Önbizalomhiányban senki sem szenvedett, az egyébként jól összevágott, mutatós bemutatkozó kisfilmekben pedig mindenki ugyanazt mondta: hogy

ő milyen jó csaj/pasi és mekkora spíler,

hogy ő majd mindenkit az ujja köré csavar és mindenkit manipulálni fog. Ha ez igaz – nyilván nem -, akkor olyan körbemanipulálás lesz itt, amilyet a világ nem látott még. Hogy mi várható ezektől az arcoktól, az most csak pár benyomás. Van egy félvér srác, Lamin, aki félpercenként felpattanva ünnepeltette magát – a közönségben ott voltak a versenyzők barátai, családtagjai -, és olyanokat ordibált, hogy „Artúr is itt van, geci!”, és akinek teljesen bizarr módon a Szabó László név van az arcára tetoválva, de szerinte ezt mások nem tudják elolvasni, mert csak a tükörben játszik – a halott nagyapjára emlékezik így.


Lamin nagyon sok, még ebben a mezőnyben is, akárcsak Sajti, de mondjuk ilyen becenévvel nem is lehet szerénykedni. Sajti olyan, mint egy Kid Rock hasonmás verseny ötödik helyezettje, újpesti, amit elég sokszor elmond, mert biztos látta, hogy ez Curtisnek is bejött a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben. Azt is megtudtuk tőle, hogy

ő minden csajt meghúz, akár fekete, akár vörös,

majd biztosította a közönség soraiban ülő párját, hogy ő tök hűséges lesz három hónapon át – reméli. A párja ezt elfogadta, majd hősünk annyival nyugtázta a dolgot, hogy „Próbált volna mást mondani!” Nem irigylem Sajti csaját, de úgy általában sem. Aztán ott volt a vékony, szemüveges, rengeteget affektáló Ákos, aki meg van róla győződve, hogy ő egy divatdiktátor, és Barna, aki pont annyira izgalmas, mint a neve: magas, jóképű srác, aki elég sokat feszeng. Na ők a srácok.


A lányok még ennyire sem érdekesek. A fonotthajú Bibit már ismerheti az, aki számon tart minden csajt a Házasodna a gazda univerzumból, ő ott már szerepelt, nem túl fényesen. A szőke Lissza sokat sikong és DJ tanfolyamot végez, a vastag szájú Reni „nagyvárosi lány szeretne lenni”, és saját bevallása szerint bosszúálló, a szintén szemüveges, hosszú fekete hajú – és a haját szintén rengeteget bizergáló - Melina pedig sem a csajokat, sem a pasikat nem bírja különösebben, nem is tudom, mit fog bent csinálni. Viszont ő volt az első, aki elsőre megtalálta a villa bejáratát, a többieknek érezhetően az operatőr súgta meg, hogy hol a kilincs és mit kell vele csinálni.

Forrás: Sajtóklub

 

Persze ez nem egy IQ bajnokság, sosem volt az. Ide mindig is harsány, magamutogató emberek kerültek be, és minden évaddal még harsányabb, még exhibicionistább figurákat kell összeválogatni, különben elkapcsol a néző. A most Puskás Petivel műsort vezető Nádai Anikó, aki a negyedik évadban még versenyző volt, például egy ilyen eresztésbe már bele sem férne, túl visszafogottnak, túl normálisnak tartanák. Ő és Puskás érezhetően

nem a versenyzőkkel nevettek, hanem rajtuk,

néha nem is annyira leplezetlenül, de az vesse rájuk az első követ, aki nem ugyanezt tenné. Maguk a versenyzők viszont úgy viselkedtek, mintha az élet császárai lennének, mint akik egyszerre több lottó ötöst is megütöttek. Ezek az ő pillanataik, és hadd higgyék, hogy most egy egész ország megismerte őket.



Merthogy itt nem csak a megnyerhető 36 millió forint a tét, hanem az ismertség, az, hogy a nézők megszeressék őket és a csatornánál úgy lássák, hogy velük érdemes dolgozni. Akkor a következő pár évben ők lesznek azok a ugrabugrik, akiket bármelyik celeb reality-be el lehet hívni, hogy főzzenek, táncoljanak, majmot szelídítsenek, pókot egyenek, átutazzák Ázsiát, reggeli műsorban szerepeljenek. És ha elég jól csinálják, akkor

egy napon akár ők is vezethetnek egy reality show-t,

amiben ismeretlenek válhatnak ismertté, ha nagyon kaparnak. Mint például Anikó vagy a BeleValóvilágot vezető Schumacher Vanda és Kamarás Norbi, akik az Éjjel-Nappal Budapestben küzdötték fel magukat, és azóta vagy kétszáz más műsorban szerepeltek.

Forrás: RTL/Sajtóklub

 

Összefoglaló minden este 22:00 órakor, BeleValóVilág 23:00 órától az RTL KETTŐN, az RTL+-on pedig napi 24 órában streamelhető az, ami odabent történik.

Címlapkép: rtl.hu