Változik a Dancing with the Stars zsűrije: az egyik ítész nem vállalta az új évadot

Bereczki Zoltán kiszáll a TV2 táncos show-jából.

Október 14-én indul a Dancing with the Stars legújabb, negyedik évadja, ám ebben már nem Bereczki Zoltán fog ülni Ördög Nóra, Szente Vajk és Jurinics Tamás mellett a zsűriben. Bereczki a TV2 táncos showjának második évadától volt a zsűri tagja, ám két szezon után, logisztikai problémák miatt távozik a műsorból. Az információt a Blikk közölte, aki a csatorna egyik bennfentesétől tudta meg, hogy mi áll a távozás hátterében:

„Ebben az évben sokkal később kezdték el összerakni a műsort, heteket vártak arra, hogy „leüssék”, ki lesz benne és ki nem, így a szerződésekre is sokkal később kerültek rá az aláírások. Azt hallottam, emiatt a kiszemelt versenyzők között is akadt olyan, aki – mire biztossá vált volna a lehetőség – már elvállalt más feladatot, ami ütközött a Dancingre való felkészüléssel. Bereczki Zoltán is ebbe a kategóriába tartozik: nincs harag, egyszerűen csak az időbeosztásába nem fért már bele, mire százszázalékossá vált a felkérés.”

A lap értesülései szerint már többeket is castingoltak Bereczki heléyre, ám ez nem olyan egyszerű, mivel

a szakértelmen és a hitelességen túl az is kell, hogy az új zsűritag passzoljon az Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás alkotta, összeszokott trióhoz.

Az is kiderült, hogy mivel éléggé közel van a premier időpontja, az is elképzelhető, hogy a Dancing with the Stars új évadjában négy- helyett háromtagú lesz a zsűri.

A TV2 táncos show-jában amúgy nem újdonság, hogy egy-egy zsűritag lecserélődik, sosem volt állandó az ítészek összetétele:

  • 1. évad: Ördög Nóra műsorvezető, Kováts Gergely Csanád showtánc-világbajnok, Molnár Andrea táncművész, Schiffer Miklós divatszakértő
  • 2. évad: Ördög Nóra műsorvezető, Kováts Gergely Csanád showtánc-világbajnok, Molnár Andrea táncművész, Bereczki Zoltán színművész
  • 3. évad: Ördög Nóra műsorvezető, Bereczki Zoltán színművész, Juronics Tamás koreográfus, Szente Vajk rendező

(via Blikk)