Billl Carson 2020 ápr. 26. - 01:30:58
(3/3)
Leone egyik interjújából: A sikeres mozi egyszerre szól a műveletlen és művelt közönséghez. Nemcsak a sznoboknak, a többi rendezőnek, a filmkritikusoknak kell rendezni.
Minden idők legnagyobb rendezője beszél így hozzánk.
Billl Carson 2020 ápr. 26. - 01:01:04 Előzmény feketevipera
(2/3)
Számomra inkább óriási műveltsége, intelligenciája "jött át" megszólalásain. Mutasd be a témát, de ne használd propagandára a filmet. Munkamódszeréről, perfekcionizmusáról keveset mutatott a film.
feketevipera 2012 jún. 30. - 21:37:48
(1/3)
Érdekes dokumentum-portréfilm volt a világhírû rendezõrõl, bár szerintem a gyerekkoráról elég keveset tudtunk meg. Viszont megismerkedhettünk a rendezõ elveivel és módszereivel, jellemével, és sok-sok kulisszatitok is kiderült (mint pl. Morricone hogyan írta a zenéket a filmekhez, hogyan került be Clint Eastwood a Dollár-trilógiába, miért vetett furcsán keresztet Eli Wallach A Jó, a Rossz és a Csúfban stb.). Az pedig kifejezetten irritált, hogy az Egy marÉknyi dollárért helyett folyamatosan Egy marOknyi dolláért hangzott el, erre azért odafigyelhettek volna. Összességében viszont tetszett a mûsor, örülök, hogy láthattam, jöhetne még ilyesmi.