Kick-Ass 2

színes, magyarul beszélő, amerikai-angol akció-vígjáték, 113 perc, 2013 (16)
DVD  

Leírás

HaVer, Kis Dög és Vörös Köd visszatér a 2010-es, azóta kultusz státuszt elérő sikerfilm, a Ha/ver folytatásában. Miután HaVer őrült vakmerősége egy egész sereg új, "csináld magad" álarcos hőst inspirált a vagány Csillagsáv Ezredes vezetésével, hősünk csatlakozik a járőrcsapathoz. Amikor az amatőr szuperhősöket levadássza a Mutterbeverként újjászületett Vörös Köd, csak a kardforgató Kis Dög tudja meggátolni a teljes megsemmisítésüket.
Amikor utoljára láttuk a kiskorú gyilkost, Kis Dögöt, azaz Mindyt, és az ifjú igazságosztót, HaVert, azaz Dave-et, akkor még átlagos tinédzserekként akartak élni. Ám az érettségi közeledtével Dave úgy dönt, hogy megalapítja a világ első szuperhős csapatát Mindyvel. Ám sajnos amikor Mindy lebukik Kis Dögként, arra kényszerül, hogy visszavonuljon, és egymaga igazodjon el a gimis csajok könyörtelen világában. Mivel nincs kihez fordulnia, Dave csatlakozik az Örök Igazsághoz, melyet az ex-maffiózó Csillagsáv ezredes vezet.
Amikor már épp kezd látszatja lenni a munkájuknak az utcákon, a világ első szupergonosza, Mutterbever összehozza a maga gonosz csapatát, és beindítja bosszúakcióját, hogy HaVer és Kis Dög megfizessenek azért, amit az apjával tettek. A tervvel csak egy a gond: ha kikezdesz az Örök Igazság egy tagjával, akkor mindannyiukkal kikezdesz.


Bemutató dátuma: 2013. augusztus 22. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Stáblista:

rendező: 
író: 
 
forgatókönyvíró: 
zeneszerző: 
operatőr: 
producer: 
 
 
 
 
vágó: 
 
 
szereplő(k): 
 
Dave Lizewski/HaVer
Csillagsáv Ezredes
Mindy Macready / Kis Dög
Chris D'Amico / The Mother Fucker
Marty / Battle Guy
Night Bitch
Javier
Sergeant Marcus Williams
Doctor Gravity
Katie Deauxma
 
 
szinkronhang: 
 
Dave Lizewski/HaVer magyar hangja
Csillagsáv Ezredes magyar hangja
Mindy Macready / Kis Dög magyar hangja
Chris D'Amico / The Mother Fucker magyar hangja
Marty / Battle Guy magyar hangja
Night Bitch magyar hangja
Javier magyar hangja
Sergeant Marcus Williams magyar hangja
Doctor Gravity magyar hangja

Linkek:

Tovább a vetítésekre »