Elképesztően látványos és baljós a Star Wars 8 új előzetese

Luke fénykardozni tanítja Rey-t, új űrhajók tűnnek fel a Millennium Falcon mellett, de üszkös romokból is elég sokat kapunk.

Ahogy az várható volt, a húsvéti hétvégére szervezett, grandiózus orlandói Csillagok háborúja-bulin, a Star Wars Celebrationön levetítették a rajongóknak az idén karácsonykor mozikba kerülő Az utolsó Jedi első trailerét. Azóta természetesen a netre is kikerült, íme:

Az biztos, hogy az idős Luke Skywalker lényegesen többet fog szerepelni ebben a részben, mint Az ébredő Erőben. Ahogy az a korábbi hírekben is megjelent, a sztori pont ott folytatódik, ahol a 7. rész véget ért (tehát nincs többéves ugrás, mint a korábbi két trilógiában), vagyis a sziklaszigeten, ahol Luke elkezdi tanítani az Erő-érzékeny Rey-t.

Forrás: Lucasfilm / The Walt Disney Company

A trailer igen baljós, könnyen lehet, hogy mégiscsak ez lesz az új trilógia Birodalom visszavágja, hiűba bizonygatták az ellenkezőjét. Valamiért az öreg Skywalker is nagyon morcos, és olyanokat emleget, hogy épp itt lenne már az ideje a Jedik bukásának. Erről persze már most rengeteg rajongói elemzés és őrültebbnél őrültebb konteó van, majd össze is bogarásszuk szépen mindet a napokban. Addig is itt az új plakát, a preimerdátumot pedig tessék felvésni a naptárba: december 14!