Újabb Ted Bundy-film készül – ezúttal egy horrorverzió

Zac Efron Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitványa után Ted Bundy: American Boogeyman címmel készült film minden idők leghírhedtebb sorozatgyilkosáról.

Zac Efron 2019-es thrillere, Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány után ismét megfilmesítik Ted Bundy történetét, aki az Egyesült Államok leghírhedtebb sorozatgyilkosa volt: 1974 és 1978 között 30 fiatal lányt erőszakolt és ölt meg (sőt, a gyanú szerint ennél jóval többet, csak azokat a bűncselekményeket nem ismerte be a bíróságon). A Ted Bundy: American Boogeyman címen futó új verzió egy horrorfilm lesz, és olyan sztárok alakítják benne a főbb szerepeket, mint Chad Michael Murray, Lin Shaye és Holland Roden. Íme a legújabb előzetes:

Ez pedig a film hivatalos tartalomismertetője:

Egy gyilkos fantom járja a '70-es évek Amerika autóútjait. A neve: Ted Bundy. Kathleen McChesney és Robert Ressler, az FBI félelmet nem ismerő ügynökei azonban már a nyomában vannak. Azt azonban alighanem még ők sem sejtik, hogy ezzel a történelem legnagyobb embervadászatának részesei lesznek, melynek célja, hogy az Egyesült Államok leghírhedtebb sorozatgyilkosa rács mögé kerüljön.

A Daniel Farrands rendezésében leforgatott Ted Bundy: American Boogeyman szeptember 3-án kerül fel a streaming platformokra és a dvd-ket árusító boltok polcaira.