Újabb western érkezik, ezúttal Pierce Brosnannel és Samuel L. Jacksonnal

A The Unholy Trinity annak ellenére is elkezdhetett forogni Montanában, hogy még tart a színészsztrájk.

A bosszú, a sötét titkok és eltemetett kincsek meséjében – amely az 1870-es évek Montanájában játszódik – egy kivégzett férfi halála előtt azt a lehetetlennek tűnő feladatot adja elidegenedett fiának, Henrynek (Brandon Lessard), hogy ölje meg azt az embert, aki ráfogta azt a bűncselekményt, amit valójában nem is követett el.

Henry a cél érdekében egy távoli, elzárt kisvárosba, Trinitybe utazik, ahol nem várt események hatására egyrészt csapdába esik, és nem tud távozni, másrészt két tűz közé kerül:

egyikük Gabriel, a város új seriffje (őt játssza Brosnan), a másik pedig egy rejtélyes alak, St. Crishtopher (Jackson).

Brosnan és Jackson. Forrás: Kate Green / Getty Images for Warner Bros. és Kevin Mazur / Getty Images for Tony Awards Productions


A The Unholy Trinity direktora, Richard Gray korábban olyan filmeket rendezett, mint A rettenthetetlen nem hivatalos folytatásaként készült Robert the Bruce, de a western műfaja sem idegen tőle (Murder at Yellowstone City). Új filmjének pedig, a színészszakszervezettel, a SAG-AFTRA-val kötött külön megállapodásnak köszönhetően annak ellenére is elkezdődhetett a forgatása, hogy még javában tart a színészsztrájk.

Pierce Brosnant egyébként legutóbb a Szélhámos rokonok című Netflix-produkcióban láthattuk, legközelebb pedig egy Places, Please című, Broadway-közegben játszódó filmdrámában, egy Helena Bonham Carter oldalán forgatott szerelmi történetben, a Four Letters of Love-ban, illetve egy II. világháborús veterán útkereséséről szóló The Last Riflemanben nézhetjük meg. Samuel L. Jacksonnak még ennél több produkciója is bemutatásra vár, köztük a Marvelek, az Argylle: A szuperkém, illetve egy újabb Garfield-mozi, amelyben szinkronizál.


(via Deadline)

 

ez is érdekelhet, ha westernrajongó vagy

Minden, amit Kevin Costner új westernjéről tudni lehet

Most derült ki a monumentális, két részre bontott Horizon: An American Saga premierdátuma – de sok minden mást is lehet már tudni a sztár közelgő alkotásáról.

Tovább