Élő adásban nyelt le egy legyet egy bemondó

A kanadai tévés eközben csodálatos profizmusról tett tanúbizonyságot, és később is példamutatóan viselkedett.

Farah Nasser, a kanadai Global News híradósa éppen a Pakisztánban zajló pusztító áradásokról olvasott be egy hírt, amikor az incidens történt. A nézők mindebből mindössze annyit vehettek észre, hogy nyelt egy nagyot, fintorgott egyet, majd mintha mi sem történt volna, folytatta a munkáját.


„Azt éreztem, hogy valami verdes a torkom mélyén,

amikor befejeztem a felvezetést” – nyilatkozta Nasser a CNN-nek adott interjúban, amelynek készítői egyébként a tévés profizmusát látva azonnal Edward R. Murrow-díjat követeltek neki (Murrow legendás amerikai televíziós volt, róla szól a Good Night, and Good Luck. című film, a róla elnevezett díjat pedig 1977 óta adják át – a szerk.).

Farah Nasser az incidenst követően is példamutatóan viselkedett, hiszen saját Twitter-oldalán is megosztotta az esetről készült felvételt, mondván, „ezekben a nehéz napokban mindenkire ráfér egy kis nevetés”. És nagyon szimpatikus módon azt sem mulasztotta el hozzátenni, hogy mindez persze igazán jelentéktelen probléma ahhoz viszonyítva, amiről éppen tudósított.


Élő adás során repülő rovart nyelni egyébként a jelek szerint nem is olyan ritka dolog, legalábbis Kanadában, ahol augusztusban Ontario tartomány miniszerelnöke, Doug Ford egy méhet nyelt le egy olyan konferencián, amit szintén közvetített a televízió.


(via Deadline)

Nyitókép forrása: Anatoliy Cherkasov / NurPhoto via Getty Images.