Hajdú Péter és Kata is lefagyott a Szerencsekerékben, milliókat buktak

Egy hosszabb szünet után visszatért a TV2 napi vetélkedője Kasza Tibivel, de az első adásban különösen pechesek voltak a játékosok.

Hétfőn visszatért a TV2 képernyőjére a Kasza Tibi vezette, naponta jelentkező Szerencsekerék – a nézők így egyelőre kénytelenek búcsút mondani a Zsákbamacskának (amelybe még a játék 30 évvel ezelőtti házigazdája, Rózsa György is visszatért pár adás erejéig).

A nagy visszatérés sztárvendége Hajdú Péter volt, aki elmesélte, hogyan került 22 évesen a bulvárlapok címlapjára: felpofozták egy mellszépségversenyen taperolás miatt!

 

De megosztott a műsorvezető egy Carlo Pedersolival, azaz Bud Spencerrel közös élményt is: elmesélte, milyen volt Rómában interjút készíteni a pofonok királyával.

De arról is vigyorogva sztorizgatott, hogy Paris Hiltont kiakasztotta az egyik szándékosan bunkó interjúkérdésével, és a hotellánc-örökös testőrének kellett őt kidobnia!

 

A Kata nevű versenyző sajnos nem brillírozott annyira, mint Hajdú Péter a sztorizgatásban: nem tudta megfejteni azt, hogy a „versenyfutás az idővel” az a kifejezés, ami Kasza Tibiék szerint „nem olimpiai sport” (a játékos mentségére legyen mondva, hogy elsőre én is azt hittem, hogy a jó válasz valami olyasmi bornírtság, hogy „versenyfutás a medvével”), így aztán

Kata el is bukott kicsivel több mint 1 millió forintot!

 

Forrás: TV2

 

Hajdú Péter viszont tudta a jó megfejtést, és a későbbiekben is szerencsésen pörgetett és jó betűket mondott, így a játék fináléjába végül ő került be.

Ám végül Hajdú is leblokkolt, nem tudta megfejteni 20 másodperc alatt, hogy „kereszthuzat”, így nem is vihette haza az összesen 2 585 000 forintos nyereményt...

 

 

Ezután Kasza Tibi még tovább kínozta a vicceivel az egyébként szemmel láthatóan igen enervált Hajdú Pétert:

 

 

(via TV2play.hu)