Interjú a vámpírral: megérkezett a sorozatverzió rövid előzetese

Bő 20 másodperc totális semmitmondás – de azért ne hagyjátok ki!

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a filmváltozatok után sorozatadaptáció készül Anne Rice Vámpírkrónikák című regénysagája alapján: először, még valamikor az idén az Interjú a vámpírral nyomán érkezik 8 epizód, de a későbbiekben sorra veszik a többi kötetet, továbbá az Új vámpírtörténetek és A Mayfair-boszorkányok élete című ciklusokat is (erről itt írtunk).

Az AMC csatorna berkeiben Rolin Jones (Friday Night Lights) kreátori, showrunneri és forgatókönyvírói közreműködésével készült Interjú a vámpírral Lestatja az ausztrál Sam Reid (Anonymus, A barbárokra várva) lesz. Louis-t a Trónok harca Szürke Féregjeként ismert Jacob Anderson, Daniel Molloyt Eric Bogosian (Utódlás) játssza.


A most nyilvánosságra hozott, mindössze 25 másodperces teaserből ugyanakkor szinte semmi sem derül ki a sztorival kapcsolatban. Annyit láthatunk, hogy valaki bemegy egy főúri házba, felmegy a lépcsőn, becsukja az ablaktáblákat, majd a hatalmas csattanó az, hogy

egy kandalló előtt mutatnak két koporsót.

Az első két epizódot a tévés rendezései (Gyilkos utcák, Szex és New York, Maffiózók, Trónok harca) mellett mozifilmes direktorként (Thor: Sötét világ, Terminátor: Genisys, A maffia szentjei) is ismert Alan Taylor rendezi. A sorozatnak egyébként nem lesz könnyű meghódítania a nézőket, mivel az 1994-es, Tom Cruise és Brad Pitt főszereplésével készült nagyjátékfilm meglehetősen magasra tette a lécet.


(via NME)