Óriásit bukott G.w.M a Szerencsekerékben

Nem tudta feltenni a koktélcseresznyét a teljesítményére.

Rájár a rúd a celebekre idén a Szerencsekerékben. Az év elején a mulatós sztár Jolly képességeit haladta meg egy Weöres Sándor verssor felismerése, az "Éj-mélyből fölzengő, száncsengő" feladványt kellett volna megfejtenie, de hiába találták meg az összes mássalhangzót, nem sikerült bemondani a jó megfejtést. Majd Jolly még erre is rátett egy lapáttal, mert egy következő körben egy betű hiányzott csak a feladványból, de ő a KAMUPR_FIL-ra azt a megfejtést adta, hogy "kamuprefil".

Kulcsár Edina sem járt jobban, az ígéretes kezdés után végigbakizta a műsort, volt, hogy a betűk számát sem találta el, megfejtésnek bemondta például az „Elmélyül a tenyérjóslás rejtelmében”-t, holott a megoldáshoz eggyel több betű kellett volna: „Elmélyül a tenyérjóslás rejtelmeiben”.

Tegnap Kulcsár Edina vőlegénye, Varga Márk, alias G.w.M kapott rá lehetőséget, hogy megmentse a család becsületét, és látványos bukás lett a vége. A rapper a koktélcseresznye szót kapta utolsó feladványként, amelyből már csak 4 betű hiányzott, de a helyes megfejtést már csak a 20 másodperces időlimiten túl tudta bemondani, így elesett a 4 millió 390 ezer forint nyereménytől.

Cserébe viszont elmesélt egy gonosz sztorit egy balul sikerült randiról, ahol úgy rázta le  a partnerét, hogy megkérte, szálljon ki a kocsiból, és nézze meg, ég-e a féklámpa, majd gázt adott...