Szőcs Reni nyerte meg a Tv2 pénznyelő tehetségkutatóját, a Star Academyt

Veréb Tamás lett a Sztárban sztár győztese, VV Tivy kiesett a Való Világ 8-ból. Ez történt a hétvégén az RTL-en és a Tv2-n.

Elvérzett a Való Világ 8 hétvégi párbajában a „Youtube-sztár” VV Tivy, úgyhogy most már biztosan nem fogják pucér csajok fürdetni.

Tatabánya réme totális önkívületi állapotban ugrálta és ordítozta végig az RTL2-re száműzött műsort, így viszonylag magabiztosan, 58-42-as arányban győzte le az ostorlábakat a szénné tetovált VV Krisztián. Pedig ő is csak annyit tudott üvöltözni a párbaj alatt, hogy

A kiskutyám lennél kinn, te veréb! Pórázon vinnélek, te kutya! Szét leszel baszva odakinn, te kutya!

VV Tivy 78 napot töltött semmittevéssel a villában.

Szőcs Reni nyerte meg a Star Academyt

Heteken keresztül szinte mindig ugyanazt írtam a Tv2 nagyon sokba kerülő és nagyon rossz nézettségi adatokat produkáló, beköltözős zenei tehetségkutatójáról, hogy vagy vagy Szőcs Reni, vagy Pádár Alexa fogja megnyerni.

Forrás: Tv2

Annyira nem is lőttem mellé: a nézői szavazatok alapján tényleg Szőcs Reni lett a győztes.

Pádár Alexandra viszont csak a harmadik lett Hegyi Dávid után. De már Keresztes Ildikó és Vastag Csaba is megmondták neki a műsor alatt: akár megnyeri a 12 x 2 millió forintot és a lemezszerződést, akár nem, biztos hogy valaki fel fog vele venni egy stúdióalbumot, és elviszi haknizni Vegasba.

A Sztárban sztár is véget ért

Kocsis Tibor és Veréb Tamás jutott be a más énekesek híres énekeit éneklő énekesek félkomoly vetélkedőjébe, ami végül az utóbbi sztár győzelmével végződött, szintén a nézők szavazatai alapján. Tamás egyébként nagyon jófej volt, mert az 1 milliós nyereményét a Kézenfogva Alapítványnak ajánlotta fel, hogy a fogyatékkal élő művészeket segítsék belőle.

 

„Végem van érted anyukám, kész vagy! A Földnek a magjából kapod az energiát!”

A vasárnapi X-Faktorban a zsűri állva tapsolta meg Opitz Barbit, a produkciója után Tótha Gabi elsírta magát, Puskás Petinek felrobbant a szíve, Gáspár Laci meg csak a fenti, mókás idézetet tudta beleüvölteni a nagyvilágba.

A nézők szavazatai alapján a Soulbreakers esett ki az X-Faktorból, a dalpárbaj után pedig Vincze Alizt hozta ki győztesnek a szigorú zsűri, így Dánielfy Gergőnek kellett elbúcsúznia az RTL tehetségkutató versenyétől.

Jövő héten 8 döntőssel folytatódik az X-Faktor, aminek a végén a győztes egy luxusutazás és 17 millió forint mellett egy éven át havi 1 millió forintos fizetést is kap majd.